Fandové chtějí, aby byl ve třetím Spider-Manovi představen "ženský Hulk"

Je to dobrý nápad?

Jak vyšlo před pár dny najevo, Sony a Disney se dohodly a tím pádem třetí film Spider-Man (premiéra v 15. 7. 2021) opět vznikne ve spolupráci Sony a Marvelu.

Zatím nevíme, které nové postavy ve filmu uvidíme, ale nemalé množství lidí volá po tom, abychom se dočkali Jennifer Walters/She-Hulk, tedy sestřenice Bruce Bannera, která získala podobné schopnosti poté, co dostala skrze transfúzi jeho krev.

Není tajemstvím, že She-Hulk se dočká svého seriálu na Disney+, ale nebylo by špatné ji nejdříve představit ve filmovém světě. A proč ne zrovna ve třetím Spider-Manovi? Podle mnohých fandů je to dobrý nápad.

SOUVISEJÍCÍ: KDY SE ZAČNE NATÁČET SERIÁL O MARVELOVSKÉ MUSLIMSKÉ SUPERHRDINCE?

Důvod? Především kvůli potitulkové scéně ve Spider-Man: Daleko od domova (2019). V ní byla celému světu odhalena identita Spider-Mana. Dá se tak tušit, že bude potřebovat právní zastoupení, přece jen, je to nepříjemná situace.

Některé lidi napadlo, že by nebylo špatné, pokud by se obrátil na Matta Murdocka/Daredevila, což je právník. Ovšem, smlouva s Netflixem neumožňuje Marvelu tuhle (a několik dalších) postav ještě nějakou dobu použít. Ale je tu další právník, který rozumí superhrdinskému životu a působí v New Yorku - Jennifer Walters.

Kromě toho v komiksech několikrát spojila se Spider-Manem síly, takže by to dávalo větší smysl, než by se na první pohled mohlo zdát.

Dá se tušit, že seriál She-Hulk se neobjeví dříve než v roce 2022 (možná 2021, ale zatím to tak nevypadá), takže Spider-Man 3 bude mít premiéru před seriálem She-Hulk a tohle by nebyl špatný způsob, jak tuhle postavu představit publiku, co říkáte?


Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat