Pokud netočíte film pro Marvel, máte to hodně těžké, posteskla si Jennifer Lopez

Herečka se rozpovídala o situaci v Hollywoodu.

Jennifer Lopez se proslavila především jako zpěvačka, ale docela často se věnuje také hraní. Brzy ji například uvidíme ve filmu Hustlers/Zlatokopky (premiéra 12. září) na motivy skutečných událostí, kdy "gang" striptérek okrádal byznysmeny (kteří také často neměli zrovna čistý štít).

A právě během propagace snímku Hustlers se Jennifer nechala slyšet, že je dnes nesmírně těžké natočit film, který nespadá pod Marvel nebo jinou veleznámou značku:

"V první řadě je prostě obtížné natočit film, tečka. Musí to být nějaký marvelovský komiks nebo nějaká jiná bláznivá značka, ale malé snímky o lidskosti a lidech a životech a životních potížích, těch není zrovna velké množství, tedy, pokud je nehodláte točit v podstatě za nic a nemají pořádný rozpočet."

Je logické, že nové přírůstky do úspěšných sérií to mají lehčí než filmy, o kterých diváci nic moc neví, takový je holt svět komerční tvorby. Přece jen, například marvelovské filmy vydělávají stovky a stovky milionů dolarů, takže není divu, že se Disney nebojí do dalších projektů z tohoto universa investovat. Pokud jde o tituly, které nespadají pod už proslavenou značku, je pochopitelné, že producenti s investicemi váhají, ale nedá se říct, že by nebyl dostatek menších projektů. Nebo máte dojem, že ano?

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat