Chceš si zahrát v marvelovce, tak nedrž svou holku na ulici za ruku, to prý bylo řečeno Kristen Stewart

Zajímavé vyjádření.

Marvel aktuálně plní svůj slib a nabízí víc a víc rozmanitých postav. V týmovce Eternals například uvidíme prvního homosexuálního superhrdinu a pro film se hledá také transsexuální herečka. Nicméně, zdá se, že ne vždy byl Marvel takhle otevřený. 

Alespoň to vyplývá ze slov herečky Kristen Stewart, které bylo údajně řečeno (nicméně, jak herečka naznačila na Twitteru, tak to nepřišlo od někoho přímo z Marvelu) to, že pokud si chce v nějaké marvelovce zahrát, neměla by se držet se svou přítelkyní na veřejnosti za ruce. Jednoduše bylo Kristen naznačeno, že by se měla krotit, pokud jde o prezentování její sexuální orientace:

"Informoval mě někdo ze staré školy, řekl mi - chceš si udržet svou kariéru a úspěch a produktivitu. Na tomto světě jsou lidé, kteří tě nemají rádi a nelíbí se jim, že randíš s holkami a nelíbí se jim, že neidentifikuješ jako uvozovky 'lesbička', ale také se neidentifikuješ jako 'heterosexuální.' A lidé jsou si rádi jistí, takže co k*rva jsi?"

Kristen neskrývá to, že má takzvanou fluidní sexualitu, což znamená, že je proměnlivá. Nejedná se vysloveně o bisexualitu, ale měnící se preference, pokud jde o partnery. Ostatně, sami vědci potvrzují, že se sexualita vyvíjí déle, není jasná v pubertě, jak se věřilo, ale může to trvat i hluboko do dospělosti. 

A pokud jde o Kristen, tak ta se nestydí za to, že nepreferuje jedno pohlaví, ale očividně si někdo myslel, že to uškodí její kariéře. To už snad doufejme neplatí, protože filmová studia začínají být po desítkách let konzervativního přístupu mnohem otevřenější. 

Stewart bude brzy k vidění v nové verzi Charlieho andílků, která bude mít premiéru 14. listopadu.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat