Které herečce nabídl Marvel roli Hawkeye?

Tohle by mohla být nová lukostřelecká marvelovská hvězda.

Clint Barton/Hawkeye v podání Jeremy Rennera se sice nedočká vlastního filmu, ale bude mít sérii na streamovací službě Disney+.

A už nějakou dobu se mluví o tom, že by v seriálu měla být představena postava jménem Kate Bishop, která je cvičenkou původního Hawkeye a také postavou, která jako další používá přezdívku Hawkeye.

Marvel zatím neprozradil, o čem konkrétně seriál bude, ale spekuluje se o tom, že se zaměří na Clinta, který bude vychovávat svou nástupkyni Kate Bishop.

A Kate Bishop by si mohla zahrát herečka a zpěvačka Hailee Steinfeld (Bumblebee). Právě jí Marvel roli nabídl.

Zatím nebylo oznámeno, zda herečka na nabídku kývla, ale dá se počítat s tím, že to udělá. Být součástí Marvelovského filmového universa, to je pro mnohé velký sen a navíc se mluví o tom, že by Kate Bishop měla mít v budoucnu víc prostoru (není jasné, jestli to znamená vlastní seriál nebo to, že bude k vidění ve filmech, možná i v sólovce), což by pro Hailee také mohlo být slušné lákadlo.

Uvidíme, zda se mladá herečka a Marvel dohodnou. A pokud ano, nebylo by to špatné, Hailee by luk slušel. Seriál Hawkeye by se měl objevit v roce 2021.

Zdroj: Variety


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat