Proč spolu k*rva nemůžou bohatý lidi vycházet, okomentoval situaci kolem odchodu Spider-Mana od Marvelu známý režisér

Kevin Smith nejde pro ostřejší výraz daleko.

Před pár týdny vyšla najevo informace, že se Sony a Disneymu nedaří dohodnout ohledně postavy Spider-Mana a zdá se, že Spider-Man zmizí z Marvelovského filmového universa. Naděje ale ještě byla, vypadalo to, že obě strany chtějí dál jednat.

Poté se ale Sony ozvalo s tím, že dveře se v současné chvíli zavřely. Aktuálně je tak pravděpodobné, že další filmy Spider-Man budou vznikat jen pod křídly Sony a to někdo oceňuje, ale někdo z toho nadšený není.

Do druhé skupiny patří i známý režisér a geek Kevin Smith. Ten se k situaci vyjádřil svým svérázným způsobem:

"Nevím, viděl jsem film Amazing Spider-Man 2 a nemyslím si, že ví, co v tomhle případě dělají. Proč spolu k*rva nemůžou bohatý lidi vycházet, abych já bych mohl sledovat filmy, o které mám zájem?"

Kevin odkázal na druhý díl série Amazing Spider-Man, který nebyl asi úplně to, co si fandové představovali a je na místě zmínit, že šlo o projekt, který vznikl hlavně pod dohledem Sony. Následující "restartování" filmů Spider-Man už proběhlo ve spolupráci Sony a Marvelu a soudě podle recenzí a tržeb šlo o směr, který se divákům líbil.

Je zřejmé, že Smith není nadšený z toho, že se firmy nedohodly a Spider-Man bude opět v rukou pouze Sony.

Není ale jasné, jak to vlastně se Spider-Manem dál bude. Představitel aktuálního Spider-Mana Tom Holland má smlouvu ještě na jeden díl, ovšem kdy ho uvidíme a co pak bude se značkou dál, to těžko říct.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat