Film Ghost Rider v páté fázi Marvelovského filmového universa? Nehrozí, naznačil tvůrce postavy

Smůla.

Víme, že se chystá seriálová verze komiksu Ghost Rider pro streamovací službu Hulu, kdy si hlavní postavu zopakuje Gabriel Luna, který si ji zahrál už v sérii Agenti S.H.I.E.L.D.

Ale nově se objevily zprávy, že Marvel nabídne ve své páté fázi Marvelovského filmového universa také celovečerní film s touhle oblíbenou postavou.

Respektive s její jinou verzí známou jako Cosmic Ghost Rider, což je Frank Castle/Punisher, který uzavřel dohodu a byl propuštěn z pekla.

Tahle zpráva samozřejmě vyvolala velký zájem, ale jak se zdá, šlo jen o spekulaci a to nepravdivou, protože se ozval tvůrce Cosmic Ghost Ridera Donny Cates. Ten zveřejnil na Twitteru článek, který právě o filmu o Cosmic Ghost Riderovi informuje a dodal k tomu:

"(Lidi, vím, že to není pravda)"

A dá se tušit, že tvůrce postavy by asi věděl, jestli se o ní chystá film. Na druhou stranu, pořád k tomu může dojít, pátá fáze by měla začít někde v roce 2022 a zatímco v případě čtvrté už víme, které filmy a seriály budou její součástí, u páté to zatím jasné není. Je tak možné, že se Cosmic Ghost Ridera dočkáme, ale jisté to rozhodně není. Ne v aktuální chvíli.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat