Víc Captain Marvel v Avengers: Endgame? To by nebylo fér vůči Avengerům, myslí si scenárista

Stephen McFeely vysvětlil, proč ve filmu nebylo víc Captain Marvel.

V Avengers: Endgame (2019) se objevilo obrovské množství postav z předchozích marvelovek. A mezi nimi nechyběla ani Captain Marvel (Brie Larson). Ta ale měla poměrně málo prostoru s tím, že se ukázala na začátku, vysvětlila, že nemůže být přítomna pořád, protože lusknutí prsty zasáhlo celou galaxii a pak se s velkou pompou vrátila během finální bitvy.

Nyní jeden ze scenáristů Stephen McFeely vysvětlil, proč byla Captain Marvel k vidění jen pár minut:

"Je těžké dosáhnout rovnováhy, pokud máte takhle mocnou postavu, kterou budete [ve filmu] mít a nechcete, aby to vypadlo, 'Dobře, prostě jsme přivedli tuhle postavu, která se postarala o nepořádek, který jsme nemohli vyřešit v předchozím filmu.' Takže jsme museli vyřešit rovnováhu mezi tím, aby to nevypadalo jako cameo, ale současně, aby nebyla k dispozici, aby vyřešila problémy všech. To ostatně nebylo pointou filmu. Pointou druhého filmu bylo říct sbohem originálním šesti Avengerům, takže jejich příběhy tu byly v popředí. Podobný problém jsme měli v případě Black Panthera v Infinity War, protože lidé reagovali, 'Oh! Black Panther, on se vrátí za dva měsíce! Dobře, uvidím Black Panthera často!'... Tím chci říct, podívali jsme se do Wakandy, ale nebyl hlavní postavou. Nebylo by to fér vůči ostatním šesti Avengerům, pokud by se objevila Captain Marvel a vyřešila všechny jejich problémy. To nepůsobilo jako dobrá práce s příběhem."

To je bezesporu pravda, Avengers: Endgame měli být rozloučením se zakládajícími členy týmu a tím také byli, i když pravda, ne všichni z Avengerů dostali takové příběhové linky, jaké by si zasloužili. Nicméně to i tak bylo důstojné rozloučení s původním týmem Avengers.


Zdroj: Vanity Fair

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat