Venom 2: Tak to nebyl kec, film zrežíruje představitel Gluma z Pána prstenů

Je to tak a ne jinak.

Nedávno se objevily informace, že by se režie druhého Venoma mohl ujmout Andy Serkis. To je herec, který proslul tím, že často poskytuje svou mimiku digitálně vytvořeným postavám jako je Glum z Pána prstenů nebo Caesar ze série film Planeta opic. Kromě toho se před kamerou objevuje i bez toho, aniž by ho změnily speciální efekty. Viděli jsme ho například jako padoucha jménem Ulysses Klaue v Marvelovském filmovém universu.

Nicméně, možná nevíte to, že si Andy v minulosti vyzkoušel i režii, jeho prvotinou byl projekt Nádech pro lásku z roku 2017. Kromě toho byl také pomocným režisérem u filmů ze série Hobit a režíroval projekt Mowgli: Legend of the Jungle (2018) pro Netflix.

Přesto ale mnohé překvapilo, když se objevily spekulace o tom, že by měl režírovat film Venom 2. Ale jak se ukázalo, opravdu tomu tak je. Aktuálně bylo potvrzeno, že Andy se postaví za kameru a nahradí Rubena Fleischera, který se postaral o jedničku.

Jen pro informaci, dalšími kandidáty byli Travis Knight (Bumblebee) nebo Rupert Wyatt, který dohlížel právě na Zrození planety opic (2011).

Nakonec si ale Sony vybralo Andyho, což je trochu nečekaná volba, ale bude zajímavé sledovat, jak si s filmem poradí. Premiéra by se měla odehrát prvního října příštího roku.



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat