Avengers: Infinity War - Tvůrce brání to, jak se Star-Lord ve filmu zachoval

Asi víte, co se jim nelíbilo.

V Avengers: Infinity War (2018) se ne všechny postavy chovaly zrovna logicky a rozumně. Tak to prostě chodí, ani v reálném životě se lidé nechovají vždy racionálně, ale z nějakého důvodu diváci často peskují, když filmoví hrdinové dělají přešlapy. A v případě Infinity War podle mnohých diváků dva největší kiksy udělali Thor (Chris Hemsworth) a Peter Quill/Star-Lord (Chris Pratt).

První zmíněný trefil Thanose (Josh Brolin) svou novou zbraní Stormbreaker do hrudníku místo do hlavy, což mu umožnilo lusknout prsty a Star-Lord zase začal do Thanose bušit, když to vypadalo, že mu hrdinové seberou rukavici Infinity Gauntlet. Díky tomu se Thanos probral a bylo to po srandě.

Na Star-Lorda se tak snesla vlna kritiky, ale spoluscenárista Stephen McFeely ho brání:

"Ujistili jsme se, že se všichni budou chovat v závislosti na své osobnosti. Zaznamenal jsem, že po událostech Infinity War byla spousta lidí naštvaná na Petera Quilla, že to celé p*sral, ale to naprosto odpovídá jeho charakteru."

Je pravda, že těžko říct, jak bychom se my zachovali, pokud bychom se dozvěděli, že "člověk", který stojí před námi zavraždil naši životní lásku. Asi si těžko představit, že bychom byli naprosto vyrovnaní a klidní. Ale znáte to, chyby se lépe vyčítají ostatním než sobě a platí to nejen ve skutečném životě, ale i v tom filmovém světě.



Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat