Avengers: Endgame - Tvůrce promluvili o ženském týmu, filmaři nechtěli, aby působil násilně vtlačený do děje

Daným moment byl v plánu téměř od počátku.

V Avengers: Endgame (2019) bylo hned několik skvělých momentů, u kterých fandové skákali do stropu radostí. A jedním z nich bylo i to, když se během finální bitvy s Thanosem (Josh Brolin) a jeho armádou spojilo hned několik ženských postav a vytvořily tým.

Na jednu stranu šlo o scénu, ze které byla spousta lidí unesených, ale současně se objevila kritika toho, že šlo o "podlézání fandům" a bylo to příliš okaté a násilně vtlačené do děje.

Ovšem, je zřejmé, že spoluscenárista Christopher Markus s tím nesouhlasí:

"Šlo o to, abychom tomu dali smysl na úrovni příběhu a nebylo to jen ve stylu, 'Hej, podívejte se na všechny tyhle ženy, které máme.' Chvíli trvalo, než jsme to vyřešili, našli správný okamžik během bitvy, ale bylo to něco, co jsme vždy chtěli, protože nás to opravdu vnitřně uspokojilo."

Na jedné straně to bylo opravdu fajn, vidět holky pohromadě a to jak to natřely Thanosovi, na té druhé je ale fakt, že bylo minimálně zvláštní, že se v jednu chvíli objevily na totožném místě. I když pravda, podle všeho bojiště zase nebylo natolik veliké, aby to bylo nemožné, nicméně i tak to prostě bylo trošku strojené. Ale hlavní je, že to bylo zábavné. Pokud by se tedy časem objevila ženská týmovka, určitě by diváci neprotestovali.


Zdroj: Backstory Magazine 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat