Sebastian Stan nechtěl, aby se Bucky Barnes stal novým Kapitánem Amerikou

Proč ne?

V Avengers: Endgame (2019) předal zestárlý Steve Rogers (Chris Evans) štít Kapitána Ameriky Samu Wilsonovi alias Falconovi (Anthony Mackie).

To ovšem některé lidi překvapilo, protože předpokládali, že štít dostane nejlepší přítel Stevea Bucky Barnes.

Tvůrci nicméně vysvětlili, že s ohledem na to, že měl "vymytý" mozek ze strany HYDRY stále existuje určité riziko, což dává smysl.

A kromě toho, ani sám představitel Buckyho Sebastian Stan vlastně netoužil po tom, aby se jeho postava stala novým Kapitánem:

"Dává to smysl, že to není on, proč to dávat někomu, kdo se snaží mít nový život mimo svět, ve kterém je uvězněn? Vybavuji si, že jsem to během jednoho dne natáčení zjistil [o tom, že dostane Falcon štít] a reagoval jsem, 'Tak to je něco.' Ale dává to smysl. Vždyť byl pravou rukou [Kapitána Ameriky] dlouhou dobu, pokud se zamyslíte nad jednotlivými filmy a časem, který uplynul."

I když by spousta z nás (včetně mě) ráda viděla Buckyho v roli Kapitána, tak objektivně řečeno je lepším rozhodnutím dát štít Falconovi, který není tak "rizikový". Možná nejde o tak zábavnou postavu, jakou je Bucky, ale je vhodnějším kandidátem na roli Kapitána.

Jak Falcona, tak Buckyho uvidíme v srpnu příštího roku a to v seriálu Falcon & Winter Soldier, který bude mít šest epizod.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat