Marvel potřeboval dvacet filmů, aby měl ten nejvýdělečnější, Avatar je zatím jen jeden, připomněl herec

Nemůže se dočkat, jaká bude situace po dalších filmech.

Dlouhé roky byl nejvýdělečnějším filmem všech dob Avatar (2009) s 2,79 miliardami dolarů. Ale nedávno ho překonali Avengers: Endgame (2019), byť k tomu byla potřeba uvést do kin film ještě jednou s pár bonusovými materiály navíc.

Je ale otázkou, zda se situace změní, až se objeví další filmy Avatar (aktuálně jsou v plánu další dva s tím, že čtyřka a pětka vzniknou v závislosti na úspěchu dvojky a trojky).

A kromě toho je na místě zmínit, že Avatar se stal nejvýdělečnějším projektem, aniž by mu cestičku zametly jiné filmy, zatímco pro Avengers připravily půdu další zhruba dvě desítky marvelovek, což připomněl herec z druhého a třetího Avatara Cliff Curtis (Tonowari):

"Víte, Jim, James Cameron a Jon Landau (producent, pozn. redakce) jsou velmi vytříbení pánové a poblahopřáli k úspěchu - byli jsme o tom informováni v e-mailu - poblahopřáli Marvelu k jeho úspěchu. Ale pokud dovolíte, můj pohled na věc je takový - protože jsem z rodiny Avatara -, že toho dosáhli s 20 filmy. A víte, nemůžu se dočkat, až uvidíme, co se stane. Avatar je jeden film. První. Nemohu se dočkat, až uvidíme, co se stane, až budou dvojka, trojka, čtyřka a pětka. Co se stane? Opravdu se těším."

No bude to zajímavé sledovat. Přece jen, od premiéry Avatara už uplynula vcelku dlouhá doba a chutě publika se mění. Aktuálně jsou v kurzu komiksové filmy a je otázkou, zda má jméno Avatar stále takový zvuk. To se dozvíme 16. prosince 2021, kdy má premiéru druhý Avatar s podtitulem The Way of Water.


Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat