Která je nejoblíbenější scéna Chrise Hemswortha z Avengers: Endgame? A Disney se snaží zakázat batohy Avengers

Komiksové střípky.

V Avengers: Endgame (2019) bylo k vidění slušné množství zajímavých momentů a jistě si každý našel svou oblíbenou scénu. Stejně tak představitel Thora Chris Hemsworth, který ji ukázal ve videu, jež se objevilo u příležitosti uvolnění filmu do digitální distribuce.

Asi vás nepřekvapí, že se předměty s motivy marvelovských filmů prodávají jako na běžícím páse. Je samozřejmostí, že pokud jde chcete nabízet, musíte mít povolení od společnosti Disney, ale jak to tak bývá, ne všichni ho mají.

Společnost TuffyPacks nabízí odolné (prezentovány jsou jako neprůstřelné) batohy s motivy Avengers a princeznami z pohádek od Disneyho, ale je to bez posvěcení Disneyho.

"Žádný z těchto produktů není autorizován společností Disney a my tak požadujeme po těch, kteří za tím stojí, aby přestali používat naše postavy nebo naše duševní vlastnictví k tomu, aby propagovali prodej svého zboží," prohlásil tiskový mluvčí Disneyho.

TuffyPacks se musí nechat, že má "koule", když bez dovolení používá disneyovské postavy. Naštvat tuhle firmu, to není moudrý krok.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat