Avengers: Endgame - Diváci zřejmě našli další chybu. Tentokrát se týká Ant-Mana

Jakou?

Většina filmů a seriálů obsahuje chyby. Tak to prostě je. A stejně tak Avengers: Endgame (2019). Je to velký blockbuster s hromadou postav, což znamená, že je tu velké riziko přešlapů. Samozřejmě se nějaké objevily a lidé na ně po premiéře upozornili.

Nedávno se ale film dostal v USA do digitální distribuce a to znamená, že se fandové opět začali "šťourat" v detailech. A nepřekvapivě našli další chyby.

Jedna se například týká Ant-Mana (Paul Rudd). Ten se v čase 2 hodiny a 22 minut vydá společně s Wasp (Evangeline Lilly) do dodávky, která skrývá tunel do Quantum Realm. Dvojice ale zjistí, že tunel nelze aktivovat a Ant-Man prohlásí, že oprava zabere nějakých deset minut.

Ovšem, v čase 2 hodiny a 23 minut se diváci dočkají záběru, kde obří Ant-Man bojuje s obřím poletujícím mimozemským monstrem.

A i když se samozřejmě ve filmu operuje s tím, že tok času je trochu jiný (jedna reálná minuta není rovna jedné minutě ve filmu), tak tohle prostě nevychází.

Samozřejmě se takové věci dají čekat s ohledem na to, že na filmu pracovala hromada lidí a na to, že některé scény prostě do filmu zařazeny nebyly nebo skončily na podlaze střižny, ale faktem je, že tohle úplně časově nefunguje. Naštěstí to ale nemá na zábavnost filmu žádný vliv, takže se nad tím dají přimhouřit oči.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat