Tvůrce Iron Mana 3 si myslí, že ví, kdy budou představeni mutanti a nejoblíbenější scéna z Avengers: Endgame představitele War Machinea

Komiksové střípky.

V lednu se součástí Disneyho stala společnost Fox, která vlastní práva na marvelovské mutanty. A tak se napjatě očekává, kdy budou oficiálně představeni v Marvelovském filmovém universu.

Pokud jde o scenáristu filmu Iron Man 3 (2013) Drew Pearce, tak ten si myslí, že se to odehraje v seriálu WandaVision. Ten se bude věnovat právě Wandě Maximoff alias Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), která je v komiksu dcerou Magneta a sama je mutantkou, plus to byla Scarlet Witch, která byla v komiksu klíčovou postavou v několika sériích, které výrazně ovlivnily svět mutantů (například House of M). Opravdu by tak nebylo šokem, pokud by mutanti měli premiéru právě v seriálu WandaVision:

"Rozhodně bych nebyl překvapen, pokud by WandaVision byla způsobem, jak by do dění začali zapojovat pro příklad mutanty."

Určitě by to dávalo smysl. Ale těžko říct, zda to má Marvel skutečně v plánu. Dozvíme se to na jaře roku 2021, kdy má seriál premiéru.

Čekání si můžete zkrátit například tím, že si znovu pustíte Avengers: Endgame (2019), kteří se (zatím v USA) dostali do digitální distribuce a na DVD/BR disky. A asi se shodneme, že ve filmu je spousta skvělých momentů. Který je ten nejoblíbenější Dona Cheadleho (War Machine)? Odpověď je v následujícím videu.

Zdroj: Collider 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat