Loki: Seriál bude mít bohužel velmi málo dílů. Ale alespoň nebude chybět humor

Tom Hiddleston promluvil o chystaném seriálu o oblíbeném antihrdinovi.

Už delší dobu se ví, že jedním z marvelovských seriálů, který nabídne streamovací služba Disney+ bude i Loki. Ten se bude věnovat Lokimu z roku 2012, který utekl s Tesseractem.

Oblíbený antihrdina (verze z roku 2012 je spíše čistokrevným padouchem) bude cestovat do historie a ovlivňovat důležité události. Což ale nebude mít dopad na hlavní dějovou linii Marvelovského filmového universa, protože tím, že Loki uprchl s Tesseractem vytvořil alternativní časovou linku.

Pokud jde o premiéru, tak ta by měla proběhnout na jaře roku 2021 a jak už bylo prozrazeno v minulosti, půjde o minisérii. Ale kolik to konkrétně znamená dílů? To prozradil představitel Lokiho Tom Hiddleston, bude jich pouze šest a budou hodinu dlouhé. Kromě toho herec dodal:

"Bude v tom humor. Je to zábavné. Čekají na něj nové výzvy. Mám pocit, že ho znám, protože ho hraji už 10 let a to je šílené. V době, kdy to skončí mi bude 40 let. Když jsem byl obsazen, bylo mi 29, což je poměrně velká část mého života. Hrát ho a hrát ho upřímně, ale s tím, že na něj čekají nové výzvy, které ho změní různými způsoby, to je pro mě tou nejvíce vzrušující součástí. Jsou tu jeho speciální talenty, jeho inteligence, jeho zrádnost, jeho podvody, jeho magie a také ho uvidíte, jak se postaví proti děsivějším protivníkům, které nikdy neviděl nebo nepoznal."

Můžeme se tedy těšit na humor, nové nepřátele a cestování v čase. Tohle prostě musí být zábava a hotovo.

Zdroj: MTV News
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat