Justice League: Jason Momoa prý viděl sestřih Zacka Snydera a je podle něj parádní

Dělá si z nás legraci nebo je to pravda?

Poté, co Justice League/Liga spravedlnosti (2017) nedopadla zrovna podle představ fanoušků, se začalo spekulovat o tom, že existuje sestřih původního režiséra Zacka Snydera. Někdo si myslel, že je to zbožné přání diváků, kteří se nehodlají smířit s tím, že se film nepovedl, jiní zarytě tvrdili, že takový sestřih skutečně vznikl.

Situaci příliš nepomohlo to, že někteří členové štábu naznačovali, že Snyderova verze skutečně existuje, ale jiní to popírali.

Postupem času ale spekulace a volání po sestřihu Zacka Snydera utichly. Ale jak je vidět, ne na dlouho, aktuálně se totiž ozval Jason Momoa (Aquaman), který na svém Instagramu zveřejnil video právě se Zackem a k němu připsal:

"SNYDERŮV SESTŘIH

Přiznejme si to, pokud by nebylo tohoto muže, neměli bychom pravděpodobně Aquamana miluji tě Zachary Snydere. Díky za to, že jsi mi ukázal Snyderův sestřih. Tady je důkaz mého vděku. Leica Q2 za to, že jsi pro mě byl velkou inspirací @leicacamerausa Přeji si, abych v minulosti byl lepším hercem, ale nemůžu lhát. Snyderův sestřih je hhhhuuussssteeeej"



Je otázkou, jestli se Jason nedělá legraci. Přece jen, bylo by zvláštní, pokud by Snyderův sestřih existoval a Warner Bros. by ho neuvolnilo (Justice League nebyla zrovna výdělečná, takže každý dolar navíc se hodí). Ale třeba se ho opravdu jednou fandové dočkají. A konečně by tak skončily diskuse o tom, jestli za nevalnou kvalitu filmu může Joss Whedon, který Snydera nahradil nebo to nebyla jeho vina.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat