Avengers: Endgame - Tvůrci přemýšleli, že nechají Iron Mana naživu

Jak ale víme, nakonec se rozmysleli.

V Avengers: Endgame (2019) se obětovali dva zakládající členové týmu Avengers kvůli tomu, aby mohl být poražen Thanos (Josh Brolin) a zvráceno jeho lusknutí prsty. 

Jako první to byla Black Widow (Scarlett Johansson) a následoval ji Iron Man (Robert Downey Jr.). Ale jak se zdá, tvůrci měli možnost nechat je přežít. Prozradil to spoluscenárista Christopher Markus:

Nebyli jsme tam jen od toho, abychom zabili některé postavy. Bylo nám řečeno následující, 'Pokud si to příběh žádá, můžete nechat některé lidi jít. Ale pokud je tu dobrý příběh k odvyprávění a nikdo v něm nezemře, tak do toho, odvyprávějte ho."

Filmaři tak zvažovali, zda je opravdu nutné zabít Iron Mana a nakonec se rozhodli, že ano:

"V Endgame jsme se pokoušeli dokončit příběhové zápletky a Iron Man/Tony Stark, který se vzdá svého života pro dobro vesmíru, to se zdálo být jako velmi dobré uzavření příběhu miliardářského playboye, který se napříč několika filmy učil [být lepším člověkem]."

S tím se asi dá souhlasit, původně sobecký frajírek se nakonec obětoval, aby ostatní mohli žít. Možná ukáplo pár slziček, ale zakončení příběhu Iron Mana bylo určitě jedno z těch lepších.




Zdroj: Canada

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat