Avengers: Endgame - Tvůrci potvrdili zajímavou teorii o Kapitánu Amerikovi

Začíná to být docela zmatené.

V Avengers: Endgame (2019) se cestovalo v čase, což nakonec vyústilo například v to, že v Marvelovském filmovém universu existují dva Kapitáni Amerikové. 

Což může být matoucí a tvůrci tomu teď moc nepomohli. V předchozích filmech bylo prozrazeno, že byla Peggy Carter (Hayley Atwell) poté, co Steve Rogers (Chris Evans) zmizel (byl uvězněn v ledu) nějakou dobu sama, ale později si našla muže, za kterého se vdala a založila s ním rodinu. 

Spekulovalo se o tom, co se s ním vlastně stalo, když se v Endgame Steve vrátil do minulosti, aby s Peggy žil. Někteří lidé tipovali, že oním "tajemným" manželem byl Steve Rogers z budoucnosti. Jak se ukázalo, je to pravda. Rozpovídali se o tom scenáristé Stephen McFeely a Christopher Markus.

"Záleží na tom, který příběh chce Marvel odvyprávět. Nevím, jestli chce Marvel nabídnout víc z příběhů Kapitána Ameriky nebo jestli je Chris (Evans) pro. Chtějí odvyprávět příběh z alternativní časové linie? Chris a já jsme této myšlence toho, že je Steve součástí téhle zvláštní unikátní časové smyčky, ve které byl vždy, nakloněni. Manžel, jehož jste záměrně v ložnici Peggy ve filmu Návrat prvního Avengera neměli vidět, je Chrisův Steve. Vždy jsme zamýšleli to, že byl jejím manželem. Filmy, které jste viděli, sledovaly dějovou linku, ve které se vždy vrátil zpět. Ale abychom byli upřímní, ne každý s námi souhlasil. Ani nevím, jestli s námi souhlasí Marvel. Ale to je to, co si myslíme my," prohlásil Stephen. 

Pokud jde tedy o scenáristy, tak oním manželem byl vždy Steve Rogers. Ale je otázkou, zda jde o součástí oficiálního příběhu, když není jasné ani to, zda s tím souhlasil Marvel. Uvidíme, jestli se k tomu někdo ze společnosti vyjádří nebo to nechají bez povšimnutí.


Zdroj: Canada
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat