Avengers: Endgame - Vrátili se lidé, kteří zmizeli po lusknutí prsty například z letadla na stejné místo? Šéf Marvelu má zvláštní odpověď

Jak to tedy je?

V Avengers: Infinity War (2018) Thanos (Josh Brolin) docílil svého, luskl prsty a půlka živých tvorů v galaxii se změnila v prach. Ale v Avengers: Endgame (2019) se to samozřejmě hrdinům podařilo zvrátit a zmizelé bytosti se vrátily.

Ovšem, s tím je spojeno několik otázek. Například ta, kam se vrátili ti, kteří se změnili v prach třeba na palubě letadla vysoko v nebesích. Pokud by se objevili na totožném místě, ze kterého zmizeli, letadlo už tam samozřejmě nebylo a oni by tak byli odsouzeni k nepěknému volnému pádu.

Jak to tedy je? To vysvětlil prezident Marvel Studios Kevin Feige, i když jeho odpověď zní tak trochu vycucaně z prstu:

"Pokud lidé byli v letadla, když se změnili v prach, nevrátili se do výšky 35 000 stop. Nezabili se pádem, protože Chytrý Hulk je prostě chytrý a když luskl prsty... Můžete si přát cokoliv chcete a můžete si přát to, aby se všichni vrátili bezpečně. Tečka."

Nuž dobrá, vypadá tak trochu jako by si Kevin rychle něco vymyslel, aby se neřeklo, ale třeba mu křivdím a skutečně s tím tvůrci počítali už při psaní scénáře k Avengers: Endgame. I když se přiznám, že by mě to překvapilo, protože scenáristé měli na starost mnohem důležitější otázky.

Zdroj: Empire
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat