Suicide Squad: Věřte tomu nebo ne, ale o roli v DC komiksovce jedná režisér Thora

Ano, Taika Waititi by si mohl ve filmu zahrát.

Poté, co byl tvůrce Strážců Galaxie James Gunn vyhozen (jen na nějakou dobu) od Marvelu, šance se chopilo Warner Bros. a najalo ho kvůli scénáři a později také režii filmu The Suicide Squad.

James Gunn si do filmu přizval několik marvelovských herců, jako je například Idris Elba (Heimdall) nebo Michael Rooker (Yondu). Ale to mu očividně nestačí, protože aktuálně probíhají jednání s Taikou Waititim, který by se měl ve The Suicide Squad zahrál.

Ano, ten Taika, který režíroval film Thor: Ragnarok (2017), zrežíruje a napíše pokračování nazvané Thor: Love and Thunder (premiéra 5. listopadu 2021).

Taika obvykle spíše stojí za kamerou nebo pracuje na scénářích, ale má docela slušné herecké zkušenosti. Kromě toho, že hraje v Marvelovském filmovém universu Korga, byl například k vidění v DC komiksovce a to Green Lantern (2011), kde ztvárnil Toma Kalmakua.

Není jasné, koho by si měl zahrát v Suicide Squad, ale spíše bych počítal s nějakým cameem. I když kdoví, třeba to bude velká role, u Jamese Gunna člověk nikdy neví, co má připraveno za překvapení.

Suicide Squad má naplánovanou premiéru na 5. srpna 2021.

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat