Justice League: Je hanba, co se z filmu vyklubalo, prohlásil kameraman, který u sledování brečel

Filmař se upřímnosti nebojí.

Nemá cenu si nic nalhávat Justice League/Liga spravedlnosti (2017) nedopadla tak, jak si fandové představovali. Film se dočkal kritiky ze strany diváků i recenzentů. A očividně, ani někteří členové štábu nebyli z Justice League zrovna nadšení.

Například Fabian Wagner, který na filmu pracoval jako kameraman (ale pouze na hlavním natáčení, na přetáčkách už ne, protože byl zaměstnán jiným projektem).

Fabian dostal otázku, zda viděl dokončený film a jeho odpověď byla docela rázná: "Bohužel ano."

Kromě toho byl tázán na to, jaký je rozdíl mezi verzí, na které pracoval Zack Snyder a sestřihem, který nakonec dorazil do kin (jak asi víte, Snyder film nedokončil kvůli rodinným problémům, štafetu převzal Joss Whedon):

"Těžko říct, protože když jsem se na to díval, tak mám dojem, že jsem většinu času brečel. Je tak pro mě těžké říct, kolik se toho změnilo, ale bylo toho dost. Vypadalo to výrazně jinak. Je to smutné, protože jsem miloval práci se Zackem, byla to nejlepší doba mého života. Byla tu spousta jiných věcí, které dělaly z filmu dobrý zážitek, nejen to, že jsem pracoval se Zackem a ostatními. Během téhle práce jsem poznal svou ženu. [Byla] tu spousta jiných [dobrých] věcí. Bylo to prostě skvělé natáčení a je tak ostuda, co se z filmu vyklubalo. Pokud se podíváte na první trailery, uvidíte, jak měl film vypadat a jak film vypadal, když jsme ho natáčeli."

Tak tohle asi ještě víc posílí hlasy, které volají po tom, aby Warner Bros. zveřejnilo sestřih od Zacka Snydera. A já jsem jedině pro, aby už bylo konečně jasno o tom, zda by Justice League opravdu byla dobrým filmem, pokud by ji mohl Snyder dokončit.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat