Avengers: Endgame mají další rekord a kdo by podle vás zvítězil v souboji Thanos vs Darkseid?

Komiksové střípky.

Avengers: Endgame (2019) mají na kontě velké množství různých rekordů, kdy tím nejzářivějším je skutečnost, že jde s 2,8 miliardami dolarů o nejvýdělečnější film v historii (pokud není započítána inflace). A jelikož se čtvrtí Avengers nedávno dostali do digitální distribuce a na DVD/BR disky, znovu se probudil zájem o tenhle komiksový megahit a to tak velký, že si Endgame připsala další rekord.

Konkrétně ve Velké Británii, kde se v prvním týdnu prodal rekordní počet filmu v digitální distribuci. Konkrétně to je 335 400 stažení za prvních sedm dnů. To je výrazně víc, než čím se chlubí dosavadní rekordman Bohemian Rhapsody (2018), která má na kontě 265 000 stažení za první týden v distribuci.

Thanos vs Darkseid

Marvelovské i DC komiksy nabízejí nespočet padouchů, ale mezi ty nejvýraznější patří bezesporu Thanos (Marvel) a Darkseid (DC). Spousta lidí by tak určitě ráda zjistila, kdo z nich dvou je silnější a jestli se nepletu, tak v komiksovém světě se oba střetli. Ve filmovém ale ne a jen tak k tomu asi nedojde, ale to neznamená, že o tom fandové zběsile nediskutují. Stačí se podívat na komentáře pod následující obrázek, kde se dost lidí přiklání k Darkseidovi. Souhlasíte?

Zdroj: BBC
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat