Prý bylo natočeno cameo se Spider-Manem pro Venoma. A Tom Holland věří, že je těžké nabídnout ve filmu Green Goblina

Komiksové střípky.

Spousta lidí doufala, že se ve filmu Venom (2018) objeví Spider-Man (Tom Holland). Situace byla sice dost zmatená, protože dlouho nebylo jasné, zda Venom spadá do Marvelovského filmového universa (objevovaly se protichůdné zprávy), ale fandům bylo asi více méně jedno, co tvůrci hlásají, prostě si přáli, aby se ve filmu Spider-Man alespoň mihl.

Nakonec jsme ho tam neviděli, ale podle nových informací vzniklo cameo se Spider-Manem. Byla s ním natočena scéna, ale do finálního sestřihu se nedostala. Proč? To není jasné (i když údajně v tom měl prsty Disney, který nechtěl, aby se Tom ve filmu objevil), nicméně nyní, když se Sony a Disney nedohodly a Spider-Man se zřejmě oddělí od Marvelovského filmového universa, se dá tušit, že Sony filmy Spider-Man s Venomem propojí, aby vytvořilo vlastní lákavý komiksový svět.

Pokud jde o Spider-Mana, tak Tom Holland má sice údajně smlouvu už jen na jeden film, ale herec prohlásil, že jisté je jedno a to, že bude Pavoučího muže hrát dál. Nicméně, o dalším filmu Spider-Man toho moc nevíme. Ani to, kdo by mohl být záporákem. Spoustu lidí by ale asi rádo vidělo ikonického zloducha Green Goblina. Podle Toma jde ovšem o postavu, které je obtížné "zfilmovat":

"V komiksech jsou postavy, které je velmi těžké přivést k životu. Pro mě je to například Green Goblin, je to jedna z postav, které je obtížné přivést na stříbrné plátno v hrané podobě, takže vidět ho [ve Spider-Man: Into The Spider-Verse] bylo opravdu skvělé, protože zůstal věrný komiksu a já si prostě opravdu užil odlišné aspekty toho, co Spider-Man a jeho dobrodružství pro lidi znamenají."

Možná je Green Goblin obtížnou postavou ke zfilmování, ale v minulosti nám bylo předvedeno, že to jde. Tak se třeba dočkáme znovu, i když není jasné kdy, protože datum premiéry dalšího filmu Spider-Man zatím není známo.

Zdroj: Collider, Comic-Con v Pensylvánii (skrze ComicBook)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat