Avengers: Endgame - Robert Downey Jr. v roli Iron Mana nikdy neřekl stejnou větu dvakrát

Prozradil to jeden z režisérů.

V Avengers: Endgame (2019) jsme se rozloučili s několika postavami včetně Tonyho Starka/Iron Mana (Robert Downey Jr.) a právě o tom, jak probíhalo natáčení jeho scén se rozpovídal spolurežisér filmu Joe Russo. Ten prozradil jednu zajímavou věc:

"Downey nikdy neřekl stejnou větu dvakrát. Měl opravdu unikátní postup, kdy měl sluchátko a asistenta, se kterým pracuje už roky. A co jsme dělali předtím, než jsme natočili jeho scény v následujícím týdnu bylo to, že jsme se s ním sešli a scenáristé navrhli alternativní fráze, protože chtěl, aby byl každý záběr zajímavý. Takže natočil větu, která byla ve scénáři a poté ho jeho asistent ládoval alternativními verzemi, natočil s nimi danou scénu a jeho asistent mu sdělil další verze, natočili jsem pak danou znovu scénu s dalšími alternativními větami."

To je rozhodně zvláštní přístup, ale také zábavný a originální. Možná to byl jeden z důvodů, proč si štáb a kolegové tak hodně oblíbili Roberta. Očividně s ním nebyla nuda. Je tak škoda, že už ho jako Iron Mana asi neuvidíme, ale po cca 10 letech je možná dobře, že dostanou prostor další.


Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat