Šér Marvelu "slibuje" filmové záběry, na které nejsou zrovna pyšní a představitel Buckyho Barnese je korba

Komiksové střípky.

Plno fandů doufá v to, že se dočkáme kolekce všech marvelovských filmů z takzvané Infinity ságy a právě o tom se rozpovídal prezident Marvel Studios Kevin Feige:

"Pokud uděláme velkou gigantickou kolekci Infinity ságy, možná bude zahrnovat - předpokládám, že pokud utratíte peníze za kolekci, která zahrnuje vše, jste fanouškem. A to si vyžádá víc než jen pár opravdu opravdu nepovedených scén k tomu, aby vás to [k nákupu] přesvědčilo... Rád se o tyhle scény dělím. A pokud máte něco takového, co milujete a co nebylo snadné vystřihnout, ale bylo to pro film nejlepší rozhodnutí, poskytuje to skvělý prostor pro prohlášení, 'Přidáme to tam.' Není to o tom, aby to nikdy nikdo neviděl. Byť jsou tu věci, o kterých si myslíme, že by je nikdo nikdy neměl vidět. Mám dojem, že jste nedávno diskutovali o tom, že bychom měli začít ukazovat nějaké momenty, na které nejsme až tak pyšní."

Dá se tušit, že by fandové ocenili co nejvíce záběrů, které nevyšly zrovna podle představ. Nicméně aktuálně není potvrzena ani kolekce Infinity ságy, ale s největší pravděpodobností bude, jinak by byl Disney sám proti sobě, podobná kolekce by určitě znamenala další velké zisky.

Sebastian v posilovně dře jako kůň

V Marvelovském filmovém universu budeme i nadále vídat herce Sebastiana Stana, který ztvárňuje Buckyho Barnese. V srpnu příštího roku se objeví v seriálu Falcon & Winter Soldier. Předtím se ale vrhne na natáčení filmu 355 a očividně pro něj potřebuje velmi dobrou fyzičku. Herec se totiž pochlubit fotkou z posilovny a v komentáři poděkoval svému dlouholetému trenérovi Donu Saladonovi. A vděk je na místě, protože je Sebastian korba...


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat