Avengers: Endgame - Šéf Marvelu se rozpovídal o scéně s useknutou hlavou Kapitána Ameriky

Co Kevin Feige prozradil?

Nedávno jsme se dozvěděli, že  tvůrci chvíli přemýšleli o tom, že do Avengers: Endgame (2019) zařadí scénu s Thanosem (Josh Brolin) a useknutou hlavou Kapitán Ameriky:

Teď se prezident Marvel Studios Kevin Feige o daném momentu rozpovídal detailněji:

"Jeden z nápadů byl ten, že když skončí s cestováním v čase, vrátí se do světa [roku 2023], který už Thanos dobyl a jeho součástí by byl trůn z kostí a lebek a také on [Thanos], který by hodil useknutou lebku Kapitána Ameriky stále v masce na Kapitána Ameriku jako bowlingovou kouli. A bylo to opravdu bezva, ale logika nás v tomto případě porazila."

Není divu, že jsme nakonec tento moment neviděli. Zaprvé, jak sám Feige naznačil, byl problém s časovou kontinuitou/logikou (byť jsme ve filmu viděli dva Kapitány Ameriky, jednoho v minulosti a jednoho ze současnosti) a zadruhé, i když se marvelovské filmy občas nevyhýbají temnějším momentům, tohle by asi dost lidí nepříjemně zaskočilo.

Je pravda, že by to asi ještě spadalo pod přístupnost PG-13, kterou Endgame má, ale dá se tušit, že spousta dětí, které by na film vyrazily, by asi bylo dost rozhozených, pokud by viděly kutálející se lebku svého oblíbeného hrdiny.



Zdroj: Empire
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat