Raccoon je jednou z nejchytřejších marvelovských postav. A herečka z Captain Marvel míří do další marvelovky (jenže v jiné roli)

Komiksové zajímavosti.

V první ženské marvelovce Captain Marvel (2019) jsme viděli také herečku Gemmu Chen, které ztvárnila sniperku z národa Kree Minn-Ervu. A zdá se, že to nebylo její poslední působení v Marvelovském filmovém universu.

Objevily se informace, že Gemma možná bude k vidění v chystané týmovce Eternals, ovšem pozor, není jisté, že znovu ztvární Minn-Ervu, vlastně kolují zprávy, že by mohla dostat na starost úplně jinou (byť zatím nejmenovanou) postavu.

Zatím probíhají jednání o účasti, ale pokud to dopadne dobře, tak Gemmu uvidíme 6. listopadu 2020 během premiéry Eternals.

Chytrý to mýval

Nedávno se tvůrci Avengers: Endgame (2019) vyjádřili k tomu, kdo je nejchytřejším Avengerem a nakonec se ukázalo, že je to Shuri (Letitia Wright). Ale kromě ní jsou samozřejmě v Marvelovském filmovém universu další vysoce inteligentní jedinci. A možná trochu překvapivě mezi ně patří i Raccoon (Sean Gunn/Bradley Cooper). Ano, onen mluvící mýval se slabostí pro zbraně. Spolurežisér Avengers: Endgame Joe Russoe se nechal slyšet:

"Víte, byl potřeba Eitri a legendární výheň, aby vznikla první rukavice [Infinity Gauntlet]. A byl potřeba Banner, Tony a Rocket, aby vznikla druhá. Tři vědečtí géniové marvelovského universa."





Zdroj: Variety, CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat