Avengers: Endgame - Kdo přišel s nápadem, že bude Thanosovi useknuta hlava na začátku filmu?

Kdo to byl?

V prvních pár minutách Avengers: Endgame (2019) jsme se dočkali překvapení v podobě toho, že se hrdinové vypravili hledat Thanose (Josh Brolin) a než jsme se pořádně rozkoukali, Thor (Chris Hemsworth) ho připravil o hlavu.

Kdo ale s tímhle relativně odvážným a nečekaným nápadem přišel? Byla to marvelovská producentka Trinh Tran:

"Vzpomínám si, že jsme seděli v konferenční místnosti a řešili jsme několik týdnů to, co s touhle postavou ve filmu udělat. A nedařilo se nám to vyřešit a pohybovali jsme se v kruhu a nemohli jsme přijít na to, jaké by mělo být Thanosovo dobrodružství. Já jsem nakonec řekla, 'Porazil Avengers v Infinity War. Co bude dělat dál? Jak budeme pokračovat s příběhem tak, aby publikum reagovala, 'Oh, tohle je nové, tohle je jiné,' než abychom odvyprávěli znovu ten samý příběh?' Chtěli jsme, aby naši hrdinové byli schopni vrátit se zpět v čase, což je zábavné, že? A já na to, 'Dobře, mám šílený nápad. Pravděpodobně si budou říkat, že mi přeskočilo, ale pojďme si o tom promluvit.' Zaskočila jsem je tím, když jsem pronesla, 'Dobře, co by se stalo, pokud bychom ho zabili?"

A byť to na počátku její kolegy překvapilo, nakonec je to zaujalo natolik, že to skutečně bylo do scénáře zakomponováno. S ohledem na to, kolik spekulací a teorií se kolem Avengers: Endgame před premiérou vynořilo nebylo snadné diváky něčím překvapit, ale zrovna v tomto případě se to povedlo. Nyní víme, že za to nevděčíme scenáristům nebo režisérům, ale odvážné producentce.




Zdroj: CB

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat