Mortal Kombat: Drsná videoherní podívaná obsadila Scorpiona a Shang Tsunga

Get Over Here!

Je to jen chvíle, co bylo oznámeno, kdo si v mládeži nepřístupném filmu Mortal Kombat zahraje Sonyu Blade a Kana a už tu máme další castingové novinky. Tentokrát jsme se dozvěděli, kdo ztvární ikonické padouchy Scorpiona a kouzelníka Shang Tsunga.

Scorpiona dostal na starost Hirojuki Sanada. Toho můžete znát například z filmů Poslední samuraj (2003) nebo Avengers: Endgame (2015)  Shang Tsunga si pak zahraje Chin Han z Arrowa nebo Temného rytíře (2008).

SOUVISEJÍCÍ: KDO SI ZAHRAJE SONYU BLADE A KANA VE FILMU MORTAL KOMBAT?

Oba pánové mají bohaté zkušenosti s akčními rolemi, takže to rozhodně byla moudrá volba sáhnout právě po nich, speciálně pak s ohledem na to, že jsou to i šikovní herci (ne, že by v Mortal Kombat byly nutné oscarové výkony, ale diváci jistě nestojí ani o něco, co připomíná ochotnické představení vesnického divadla).

O příběhu toho zatím moc nevíme, takže není jasné, jak výraznou roli budou Scorpion a Shang Tsung mít, ale s ohledem na jejich popularitu to jistě nebudou jen cameo výstupy.

A nutno říct, že čím více informací o filmu vyšlo na povrch, tím zajímavěji vypadá. Bude mládeži nepřístupný, fatality budou převzaty z her a obsazení je rozhodně působivé, takže se 4. března 2021 mají fandové (včetně mě) na co těšit.

Hirojuki Sanada

Chin Han


Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat