Marvel má zřejmě s Kitem Haringtonem velké plány

Jeho role by se mohla rozšířit i mimo film The Eternals.

Ještě před nedávnou akcí D23 vyšlo najevo, že se k Marvelu přidává herec Kit Harington. Nebylo ale jasné, koho si zahraje. A tak se začalo mluvit o tom, že by to mohl být Wolverine. Nakonec se ale ukázalo, že Kit dostane na starost elitního šermíře, který je znám jako Black Knight.

Zatím je v plánu to, že se ukáže v týmovce Eternals. A není zřejmé, kolik prostoru bude mít, ale s ohledem na to, kolik postav ve filmu uvidíme se asi nedá počítat s tím, že ho bude extra velké množství. Marvel má ovšem zřejmě s hercem další plány nebo v to alespoň doufá. Prezident Marvel Studios Kevin Feige se nechal slyšet:

"Je opravdu úžasný herec a objevila se role ve filmu, který natáčíme a to The Eternals. Byli jsme tak šťastní, když souhlasil, že se k nám přidá a jde o roli, která se může v budoucnu přerodit v něco dalšího."

V co dalšího, to zatím těžko říct. Jestli dostane Black Knight svou sólovku nebo se objeví ve filmech jiných týmů a postav, to je ve hvězdách (nebo v hlavách marvelovských šéfů). Bezesporu záleží na tom, jak si The Eternals povedou.

Jde o marvelovku, takže se dá předpokládat, že úspěšná bude, ale otázkou jak úspěšná. Tým Eternals filmoví diváci zatím neznají, ale podobně na tom byli Strážci Galaxie a lidé si je rychle oblíbili.

A jestli si oblíbí i The Eternals, pak by nebylo překvapením, pokud by vznikly samostatné filmy některých členů týmu.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat