Thor: Love and Thunder - Ne, Jane Foster nenahradí původního Thora, ve filmu budou dva

Prozradil to režisér.

Nedávno bylo potvrzeno nejen to, že se dočkáme čtvrtého filmu Thor s podtitulem Love and Thunder, ale také, že se v něm vrátí postava Jane Foster (Natalie Portman), která v Thor: Ragnarok (2017) chyběla.

A bude to návrat v plné parádě, vyšlo totiž najevo, že Jane Foster bude novým Thorem. To je rozhodně zajímavá dějová zápletka, nicméně spoustu fandů se ptá na to, jak to vlastně bude fungovat.

Přijde původní Thor (Chris Hemsworth) o moc, která přejde na Jane? Nebo se tvůrci vydají jiným směrem? Zdá se, že správně je za B). Alespoň to tak vypadá podle prohlášení režiséra/scenáristy Taiky Waititi:

[Ona je] Thorem. Ale je tu pořád jiný Thor, původní Thor. Nebude se jmenovat ženský Thor. V komiksech jí říkají Mighty Thor. Inspirací je komiks. Nemohl bych být šťastnější a nadšenější."

Tím pádem se zdá, že ve filmu budou současně dva Thorové. Originální Thor v podání Chrise a Mighty Thor, kterého ztvární Natalie. A klidně se tak může stát, že spolu vytvoří tým, což by byla paráda.

A také to možná bude potřeba, protože se spekuluje o tom, že by se ve filmu mohlo objevit víc záporáků a to včetně Enchantress, která patří k nejmocnějším kouzelníkům v marvelovském universu, takže to s ní hrdinové nebudou mít lehké.

Premiéra Thor: Love and Thunder je naplánována na 5. listopadu 2021.

Zdroj: ET

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat