Marvel údajně ve svých filmových/seriálových projektech představí vlkodlaka a nový kostým Black Widow

Komiksové střípky.

Marvel má k dispozici obrovské množství postav. A zatím nám jich představil jen zlomek. Je tak jasné, že se v jeho seriálech a filmech budou objevovat další a další jedinci a to i ty trochu podivnější. Třeba upíři nebo vlkodlaci. 

Ostatně, víme, že se dočkáme nového projektu Blade, který je neodmyslitelně spojen s vampýry a nyní se objevily (zatím nepotvrzené) zprávy, které tvrdí, že se v některém z budoucích projektů od Marvel Studios objeví postava známá jako Werewolf By Night. 

Jde o muže jménem Jack Russell, který po předcích zdědil ne zrovna sympatickou vlastnost a to, že se během úplňku mění ve vlkodlaka. 

Je možné, že se Werewolf By Night objeví v seriálu Moon Knight, má s touhle postavou bohatou historii, ale to zatím potvrzeno nebylo. Možností, kde by mohl být představit je samozřejmě víc. 

Black Widow moc Black nebude

Konečně se začalo pracovat na dlouho očekávané sólovce Black Widow (premiéra 1. května 2020) a jak se dalo čekat, Black Widow (Scarlett Johansson) se v ní představí v nových kostýmech. A jeden z nich bude poměrně výrazný (hodně připomíná "ohoz" postavy jménem Silver Sable, která je sice marvelovská, ale vlastní na ni práva Sony). Rozhodně nejde o kostým, díky kterému se někdo ztratí v davu, takže se dá předpokládat, že by ho mohla Natasha používat v zasněženém prostředí nebo je tu jiný důvod, proč má tak do očí bijící barvu. Možná se to dozvíme z upoutávek, možná až během premiéry.

Zdroj: GWW 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat