Marvel neplánuje hledat představitele X-Menů a Fantastické čtyřky v blízké budoucnosti

Jen tak nového Wolverina neuvidíme.

Nedávno se objevila zpráva, že se k Marvelu přidává Kit Harington a spekulovalo se, že by si mohl zahrát Wolverina. Ale nakonec se ukázalo, že ztvární Black Knighta v týmovce Eternals (premiéra 6. listopadu 2020).

Nicméně, než to bylo oznámeno, hodně se řešilo právě to, že se stane jedním z X-Menů a samozřejmě někteří z toho byli nadšení, jiní ale nemohl překousnout představu, že by Marvel X-Meny tak brzy přeobsadil.

Dobrou zprávou právě pro tuhle skupinu lidí je to, že Marvel nemá v plánu hledat nové představitele členů X-Menů nebo Fantastické čtyřky v blízké budoucnosti.

Potvrdil to redaktor Variety Justin Kroll:

"Pro ty, kteří si mysleli, že Kit bude Wolverinem nebo jedním ze členů Fantastické čtyřky, tak z toho, co jsem slyšel, neuvidíme nové talenty pro tyhle role v dohledné budoucnosti. Feige (Kevin Feige, prezident Marvel Studios, pozn. redakce) si připravil plány do roku 2022 a zatím se nikdy nehnal příliš dopředu, pokud jde o vývoj [jeho projektů]."

Zatím se tedy nezdá, že by se Marvel chtěl soustředit na postavy a týmy, které získal s nákupem Foxu, ale hodlá vyčkávat.


Zdroj: Twitter
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat