Star Wars: Vzestup Skywalkera - Luxusní upoutávka ukazuje temnou Rey a parádní světelný meč

Lahoda.

Tento rok, konkrétně 19. prosince se dočkáme závěru nové trilogie Star Wars, který ponese podtitul Vzestup Skywalkera. Netřeba asi připomínat, že předchozí díl Poslední z Jediů (2017) byl přijat rozpačitě (nicméně já ho považuji za velmi dobrý), takže jsou někteří diváci nervózní z toho, co devátá epizoda přinese.

Na režisérkou židli se vrátil J.J. Abrams, který se Síla se probouzí (2015) příliš neriskoval a nabídl dobře zpracovanou, ale standardní podívanou a je otázkou, zda v případě Vzestupu Skywalkera bude stejně opatrný.

Ale soudě podle upoutávky na devátou epizodu se tentokrát rozhodl trošku experimentovat a nenatočit jen "reboot" některého z předchozích filmů (osobně mi přijde Síla se probouzí jako oprášená čtvrtá epizoda).

Minimálně to platí pro vizuální stránku, která vypadá velmi zajímavě a sympaticky temně. Asi nejvíc zaujme (i když ve videu je hromada skvělých momentů) temná Rey (Daisy Ridley), která má parádní světelný meč. Zatímco zbraň Kyla Rena (Adam Driver) přišla některým k smíchu, meč Rey je luxusní.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat