Eternals by to natřeli Strážcům Galaxie i Avengerům, věří herci. A prohlédněte si hlavní postavy v kostýmech

Zajímavosti o nejbližší marvelovské týmovce.

Nejbližší marvelovskou týmovkou jsou Eternals, která se zaměří na geneticky upravené bytosti s velkou mocí.

Ve filmu uvidíme také Briana Tyreea Henryho (Phastos) a Kumaila Nanjianiho (Kingo) a právě oni zavtipkovali o tom, že jde o bytosti, bez kterých by vlastně neexistovali například Avengers nebo Strážci Galaxie.

"My jsme stvořili lidstvo a jsme tu, abychom ho zachránili, protože jak víte, někdy ve světě, ve kterém žijeme, věci nefungují tak, jak bylo v plánu a my jsme svým způsobem bohové," poznamenal Henry.

"Bez nás by nebyli Avengers. Nebyli by Strážci Galaxie, takže není zač postavo, kterou hraje Chris Pratt," dodal Kumail.

Pánové pak společně poznamenali: "...mohli by je zničit [Eternals zmíněné týmy]."

Samozřejmě to herci zmínili s nadhledem, je běžné, že se herci z různých marvelovek provokují a z legrace do sebe rýpou, ale pravdou je, že Eternals opravdu patří k nejmocnějším týmům od Marvelu.

A to, jak budou ve filmu členové Eternals vypadat, si můžete prohlédnout na následujícím snímku, který se objevil na akci D23. Během ní jsme se také dozvěděli, že Gemma Chan ztvární Sersi (původně se věřilo, že to bude Angelina Jolie, ale ta si nakonec zahraje Thenu), Barry Keoghan Druiga  a Kit Harington Black Knighta.

Premiéra je naplánována na 6. listopadu 2020.




Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat