Je možné, že Tom Holland už dál Spider-Mana hrát nebude

A Jon Watts se zřejmě vzdá režie.

V minulých dnech propukla mezi fandy panika poté, co se Disney a Sony nedohodly a tím pádem to vypadá, že Spider-Man dál nebude součástí Marvelovského filmového universa.

Sony sice doufá, že se bude dál jednat, ale nic není jistého, takže se klidně může stát, že Spider-Man z marvelovek zmizí a bude existovat v samostatném universu, které bude pod hlavičkou pouze společnosti Sony.

Nicméně se i tak počítalo s tím, že by na minimálně dalších dvou filmech se Spider-Manem pracoval režisér Jon Watts, který má na kontě jak Homecoming, tak Daleko od domova a samozřejmě se věřilo, že Petera Parkera/Spider-Mana bude dál ztvárňovat Tom Holland.

Kolovaly totiž informace, že oba pánové mají smlouvu na další dva filmy se Spider-Manem. Jenže jak se zdá, není to pravda. Nově se objevily zprávy, že Wattsovi vypršel kontrakt už s druhým Spider-Manem (a aktuálně je dost v kurzu, takže se o něj přetahují další studia) a pokud jde o Toma, tak ten nemá podle všeho smlouvu na dva další filmy, ale pouze jeden.

Pokud by se tedy Sony s Disneyem nedohodlo, hypoteticky by to mohlo dojít až tak daleko, že by Sony opět restartovalo filmy Spider-Man s tím, že by začalo "od nuly" a nabídlo by nového Spider-Mana, aby nebylo pro diváky matoucí to, že ten původní byl součástí Marvelovského filmového universa a následně se to změnilo.

Nezbývá než doufat, že se firmy umoudří a vyřeší to, protože už to začíná být trochu úsměvné, že se každých pár let objevuje nový představitel Spider-Mana.

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat