Dočkáme se dalších tří marvelovských hraných seriálů. A ve WandaVision uvidíme herce z Thora a Ant-Mana 2

Komiksové střípky.

Na aktuálně probíhající akci D23, která představuje projekty od Disneyho (včetně těch marvelovských), bylo odhaleno několik zajímavých věcí. Například to, že na streamovací službě Disney+, která bude spuštěně v listopadu, se dočkáme dalších tří hraných marvelovských seriálů.

Konkrétně to budou She-Hulk o sestřenici Bruce Bannera/Hulka, která poté, co dostala při transfúzi Bannerovu krev, získala podobné schopnosti. Moon Knight, což je postava s mnohočetnou osobností, která byla vzkříšena egyptským bohem pomsty a spravedlnosti, aby trestala ty, kteří zneužívají nevinných. A Ms. Marvel, což byly v komiksu čtyři postavy, ale v tomto případě se očekává, že půjde o Kamalu Khan, první muslimskou superhrdinku, která má vlastní komiksovou sérii. Je velkou fanynkou Captain Marvel a její schopnosti jsou možnost změnit tvar svého těla a zrychlená regenerace. U Ms. Marvel bylo také prozrazeno, že se objeví i ve filmech.

O seriálech se toho zatím moc neví, ale byla zveřejněna jejich loga.

Kromě toho se objevily informace o už dříve oznámeném seriálu WandaVision. Konkrétně se týkají obsazení. V seriálu uvidíme Randalla Parka (agent Jimmy Woo z Ant-Man a Wasp) a Kat Dennings (zábavná Darcy Lewis z film Thor), plus nováčka v podobě Kathryn Hahn (její postava je zatím popisována jako hlasitá sousedka Wandy).

WandaVision bude mít premiéru na začátku roku 2021, u ostatních zmíněných seriálů není jasné, kdy je uvidíme.





Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat