Kit Harington se přidává k Marvelu. A fandové si myslí, že z něj bude Wolverine. Jenže nebude

Je tomu jinak.

Aktuálně vyšlo najevo, že se Kit Harington, kterého proslavila role Jona Snowa ve Hře o trůny, přidává k Marvelovskému filmovému universu. Ovšem, původně nebylo řečeno, koho konkrétně ztvární.

To samozřejmě spustilo vlnu spekulací a poměrně velké množství lidí si myslelo, že z Kita bude nový Wolverine.

Jak víme, Hugh Jackman se role vzdal a postava Wolverina (respektive všechny postavy a týmy, na které vlastnil práva Fox) přešla pod Disneyho. Dá se tak očekávat, že Marvel (také patří Disneymu) dříve nebo později Wolverina přeobsadí a v minulosti už se spekulovalo o tom, že by jedním z kandidátů na roli nevrlého mutanta mohl být právě Kit Harington.

To potvrzeno ale nebylo, na aktuálně probíhající akci D23, která prezentuje marvelovské projekty, bylo prozrazeno, že ztvární postavu jménem Black Knight v týmovce Eternals.

Jméno Black Knight používalo více postav, ale tou nejznámější je Dane Whitman. Black Knight nemá žádné superschopnosti, ale je to vynikající bojovník se specializací na šermířství (má k dispozici mocný meč Ebony Blade). Black Knight měl pletky s jednou členkou Eternals Sersi (ve filmu ji ztvární Gemma Chan) a díky tomu měl na určitou dobu nadlidskou sílu, odolnost nebo reflexy, ale poté, co se jejich pouto zlomilo, o schopnosti přišel.

Ale i bez toho je velmi mocný, především proto, že je extrémně inteligentní a má k dispozici zajímavé technické vybavení, které z něj dělá více než důstojného soupeře.

Film Eternals uvidíme 5. listopadu příštího roku.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat