Ne, Falcon nebude novým Kapitánem Amerikou

Prozradil to Anthony Mackie.

V Avengers: Endgame (2019) předal zestárlý Kapitán Amerika (Chris Evans) svůj štít Samu Wilsonovi/Falconovi (Anthony Mackie), což některé zaskočilo, protože chtěli, aby ho dostal spíše Bucky Barnes (Sebastian Stan). Ale tvůrci vysvětlili, že ten může mít stále problémy s tím, že jeho mysl v minulosti ovládla Hydra, takže by to nebylo úplně vhodné z něj dělat nového Kapitána.

A tak se věřilo, že novým Kapitánem Amerikou bude právě Sam. Ale jak se zdá, není tomu tak. Anthony Mackie totiž dostal otázku, jestli ho můžeme v budoucnu očekávat v kostýmu nejameričtějšího superhrdiny a jeho odpověď byla:

"Jsem Falcon. A vždy budu Falconem. Přezdívka vždy zůstane stejná."

Jinak řečeno, Sam se může po Marvelovském filmovém universu prohánět se štítem, ale nebude to pod jménem Kapitána Ameriku, ale stále bude oslovován Falcon. Což snad uklidní ty, kteří si ho jako Kapitána nepřáli a neurazí ty, kteří jsou rádi za to, že dostal štít.

Je tak možné, že se v marvelovských filmech nebo seriálech objeví někdo jiný, kdo bude používat přezdívku Kapitán Amerika, v komiksu bylo víc takových postav, ale aktuálně nejsou zprávy o tom, že by k tomu mělo dojít.

Pokud jde o Falcona, tak toho společně s Buckym uvidíme v seriálu Falcon & Winter Soldier, který bude mít premiéru ve druhé polovině příštího roku.

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat