Thor: Love and Thunder - Je možný návrat Grandmastera? A údajní záporáci, které uvidíme

Plus fanouškovský plakát.

Jedním z příjemných překvapení na nedávném Comic-Conu bylo ohlášení čtvrtého filmu Thor s podtitulem Love and Thunder.

Bylo potvrzeno, že se vrátí Chris Hemsworth, Tessa Thompson (Valkýra) a také Natalie Portman jako Jane Foster, která se (stejně jako v komiksu) stane novým Thorem.

SOUVISEJÍCÍ: KOMPLETNÍ PŘEHLED FILMŮ A SERIÁLŮ OD MARVELU AŽ DO ROKU 2021

Zatím nevíme, jak bude vypadat, ale fanoušci mají bujnou představivost a tak jeden z nich připravil obrázek, který vypadá velmi dobře. Nicméně není samozřejmě příliš pravděpodobné, že filmová verze bude mít stejný vzhled.


Mimochodem, zatím není jasné, kdo další z herců z původních filmů se vrátí, ale zdá se, že bychom se mohli dočkat Jeffa Goldbluma jako Grandmastera. Herec zveřejnil na Twitteru jednoduchý status:

Je v něm sice až příliš otazníků, ale s ohledem na popularitu téhle postavy by nebylo (nemilým) překvapením, pokud by ji režisér/scenárista Taika Waititi přivedl zpět. Tak snad se 5. listopadu 2021 během premiéry dočkáme.

Nově se také objevily (jak jinak než zatím nepotvrzené) zprávy o tom, kdo by mohl být ústředním záporákem čtvrtého dílu. Respektive se mluví o dvou. Tou první je někdo, po kom fandové volají dlouho a to Enchantress. Extrémně mocná kouzelnice z Asgardu, která patří k nejproslulejším protivníkům Thora (toho miluje i nenávidí).

Gorr (zdroj: Marvel)
Na představení Enchantress filmovým divákům se čeká už dlouho, ale zatím k tomu nedošlo. Nicméně, její sestra Lorelei (Elena Satine) byla k vidění v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D.

Věrným "poskokem" Enchantress je Skurge a netřeba připomínat, že toho už jsme v Marvelovském filmovém universu viděli. V Thor: Ragnarok (2017) si ho zahrál Karl Urban a jeho příběh byl pozměněn, Skurge byl pravou rukou Hely (Cate Blanchett).

Druhým padouchem v Love and Thunder by mohl být Gorr známý také jako God Butcher. Ten se představil v komiksu Thor: God of Thunder v roce 2013, tedy jde o poměrně mladou postavou, ale velmi mocnou. Je to díky jeho zbrani All-Black the Necrosword, která je údajně schopna zabít jakéhokoliv boha.

Musíme si počkat, jestli Marvel informace potvrdí, ale pokud ano, rozhodně by šlo o zajímavé padouchy.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat