Blade: Chris Pratt je nadšen z nového představitele hlavní role. Proslulý režisér film režírovat nechce

A fanouškovský plakát.

Jedním z těch více překvapivých odhalení na letošním Comic-Conu v San Diegu bylo to, že Marvel natočí nového Blade.

Rovnou bylo oznámeno, že se hlavní role ujme Mahershala Ali. To některé lidi potěšilo a jiné zklamalo. Ale takový Chris Pratt (Star-Lord) je v sedmém nebi:

"Můj bože, nemůžu se dočkat, až uvidím Bladea. Podle mě to bude opravdu husté. Jsem velkým fanouškem původního [Bladea s Wesley Snipesem]. Mahershala Ali jako Blade, když jsem tohle slyšel, reagoval jsem, 'O můj bože, tohle musím vidět."

A uvidí, i když není jasné kdy, protože součástí čtvrté fáze (2020 - 2021) Marvelovského filmového universa Blade nebude.

SOUVISEJÍCÍ: WESLEY SNIPES UKLIDŇUJE LIDI, KTERÝM SE NELÍBÍ, ŽE UŽ NEBUDE HRÁT BLADEA

Mimochodem, pokud si Mahershalu jako denního chodce neumíte představit, pak by vám mohl pomoci tenhle fanouškovský plakát.

Fan poster of ‘Blade’ made by editing Mahershala Ali’s Alita Poster! from r/marvelstudios

Jak bylo řečeno, zatím není jasné, kdy film uvidíme. Stejně tak se neví, kdo se ujme režie. Ale rozhodně to nebude Jordan Peele. Objevil se nápad, že vycházející režisérská hvězda, která zabodovala hororovými filmy Uteč (2017) nebo My (2019) by byla vhodným kandidátem. A většina filmařů asi po šanci pracovat s Marvelem touží (speciálně, když společnost už není tak "škrťácká" a nebojí se svým tvůrcům a hercům pořádně zaplatit), ale Jordan mezi nimi není:

"Je to filmařský sen. Ale víte, ale mám dojem, že mám jen omezené množství času. Mám spoustu příběhů k odvyprávění a tohle mi prostě nepřipadá správné. Prostě mi to nepřipadá správné."


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat