Blade: Uklidněte se, vzkazuje Wesley Snipes lidem, kterým se nezdá reboot Bladea

Co herec prohlásil?

Na nedávno proběhlém Comic-Conu v San Diegu bylo potvrzeno, že Marvel chystá reboot Bladea a už má i představitele hlavní role, bude jím oceňovaný herec Mahershala Ali. To je velmi dobrá volba, nicméně je samozřejmě dost těch, kteří se nemohou smířit s tím, že už Bladea nebude hrát Wesley Snipes.

A jak už to tak bývá, někteří lidé se (především na internetu) nechali slyšet, že se jim to nelíbí. A tak se Wesley rozhodl, že se k celé situaci vyjádří:

"Všem denním chodcům, kteří kvůli tomu aktuálně šílí, uklidněte se. I když tahle zpráva přišla jako blesk z čistého nebe, vše je v POHODĚ. Stejně tak 'zábavní byznys!' Přeji hodně štěstí štábu MCU (Marvelovské filmové universum, pozn.) - vždy jsem byl fanoušek. S úctou a respektem k velmistrovi Stanovi [Lee]. Gratuluje a salaam (arabský pozdrav, pozn. redakce) Alimu, krásnému a talentovanému herci, na jehož podání [této postavy] se těším v následujících mnoha letech. Inshallah (arabský termín, který se dá volně přeložit jako 'pokud Bůh dá,), jednoho dne budeme pracovat spolu. A především díky všem mým věrným fanouškům za jejich neuvěřitelné množství lásky, je to ohromující. Jsem vděčný za nekončící podporu. Takže žádný stres, tohle není konec příběhu. Vítej ve skupině denních chodců."

Jak je vidět, Wesley je nejen smířen s tím, že bude Bladem někdo jiný, ale také je spokojen s představitelem hlavní role. A není divu, Mahershala je talentovaný, ale také fyzicky zdatný herec, který má s komiksovými rolemi už zkušenosti (dokonce s marvelovskými). Zahrál si záporáka Cottonmoutha v seriálu Luke Cage.

Jestli mu sedne i role Bladea, to uvidíme. Zatím ale není jasné kdy, nicméně se nezdá, že by to mělo být ve čtvrté fázi Marvelovského filmového universa, která skončí v roce 2021.

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat