Thor: Love and Thunder - Co zatím bylo odhaleno o očekávaném filmu

Co bylo prozrazeno o čtvrtém Thorovi?

Na víkendovém Comic-Conu bylo potvrzeno to, o čem se už pár dnů mluvilo a doufalo se v to, dočkáme se čtvrtého filmu Thor.

Co se o něm tedy ví? Byl prozrazen název, který zní Thor: Love and Thunder (láska a hrom), což je trošku netradiční jméno. A stejně tak netradiční je vysvětlení, proč se tvůrci rozhodli zvolit zrovna tento podtitul. Staronový režisér Taika Waititi (který měl na starosti i Thor: Ragnarok) poznamenal, že láska a hrom jsou dvě nejmocnější věci na světě.

Kromě Waititiho se vrátí samozřejmě Chris Hemsworth a Tessa Thompson jako Valkýra. Také se dočkáme Natalie Portman, která v prvních dvou dílech ztvárňovala Thorovu lásku Jane Foster. Ve třetím filmu ale k vidění nebyla.

Ve čtyřce ji uvidíme a s její postavou je spojena zatím ta nejpřekvapivější informace. Stejně jako v komiksu se i ve filmu Jane Foster ujme kladiva Mjolnir a stane se Thorem. Tvůrci se inspirovali u komiksu The Mighty Thor, protože se jim líbilo to, že je plný "lásky a emocí a hromu."

SOUVISEJÍCÍ: PŘEHLED VŠECH FILMŮ A SERIÁLŮ OD MARVELU, KTERÉ UVIDÍME DO ROKU 2021

Poprvé tedy uvidíme ženského Thora na stříbrném plátně a také se dočkáme první superhrdinské postavy, u které bude odhaleno, že je členem LGBTQ (lesbické-gay-bisexuální-transsexální-queer) komunity.

Už v Thor: Ragnarok (2017) měla být scéna, ve které mělo být ukázáno, že je Valkýra (stejně jako v komiksu) bisexuální. Nakonec jsme se jí ale nedočkali. Diváci se to oficiálně dozvědí až v Thor: Love and Thunder.

Nejčerstvější zprávou je pak ta skutečnost, že se bude čtvrtý Thor odehrávat před třetími Strážci Galaxie. V závěru Avengers: Endgame (2019) bylo naznačeno, že by se Thor mohl stát jedním z jejich členů, což je stále možné, nicméně Love and Thunder bude zasazen před Strážce Galaxie Vol. 3.

Premiéra je naplánována na 5. listopadu 2021.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat