Scenárista Avengers: Endgame si myslí, že by měl Marvel nechat X-Meny na pokoji. A herečka z American Gods si chce zahrát Storm

Komiksové střípky.

Před pár měsíci se Fox stal součástí Disneyho a tím pádem se Marvelu (také spadá pod Disneyho) vrátila práva například na Fantastickou čtyřku, Deadpoola nebo X-Meny. A logicky se tak řeší, kdy se tyhle postavy a týmy stanou součástí Marvelovského filmového universa.

Pokud jde o spoluscenáristu Avengers: Endgame (2019) Stephena McFeelyho, tak jeho názor je, že by měl Marvel nechat X-Meny alespoň nějakou chvíli odpočívat:

"...myslím si, že by měli nějakou chvíli odpočívat. Můžu se mýlit, ale myslím si, že by měli. Ale film o [Silver] Surferovi by mohl být opravdu dobrou sólovkou."

Stephen a jeho kolega Christopher Markus věří, že by nebyl špatný nápad natočit sólovku Silver Sufera nebo třeba Cyclopse z X-Menů (rádi by z něj udělali hrdinu a ne "otloukánka"), ale film s týmem X-Men podle nich aktuálně není vhodná cesta.

S čímž se asi dá souhlasit poté, jaký propadák se vyklubal z X-Men: Dark Phoenix (2019), což byl poslední film X-Men (pokud nepočítáme Nové mutanty, u kterých není jasné ani to, zda půjde do kin), který vznikl pod hlavičkou Foxu.

Ovšem, pokud se Marvel rozhodl přece jen natočit film X-Men, tak nigerijská herečka ze skvělého seriálu American Gods by se ráda ucházela o roli Storm. Konkrétně je řeč o Yetide Badaki, která na Twitteru napsala:

"Myslím, že to nikoho nepřekvapí, ale jako žena tmavé pleti s africkým původem bych si velmi ráda zahrála Storm..."

Určitě by to byla zajímavá volba, ale nezdá se, že by aktuálně existovaly konkrétní plány na film X-Men, takže je asi předčasné řešit, kdo by ztvárnil Storm.

Zdroj: Collider 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat