Avengers: Infinity War - Thanos se měl ve filmu setkat s jednou z nejmocnějších postav od Marvelu

Nakonec k tomu nedošlo.

Asi vám není potřeba připomínat to, že než vznikne finální verze scénáře, objeví se několik různých podob, o kterých tvůrci, herci a zástupci studia diskutují a méně či více mění jejich obsah.

Výjimkou nebyla ani komiksová pecka Avengers: Infinity War (2018). I pro tu bylo napsáno několik variant scénáře a v jedné z nich měl hlavní záporák Thanos (Josh Brolin) stanout před jednou z nejmocnějších postav, které najdeme v marvelovském universu. Prozradili to scenárista Christopher Markus a Stephen McFeely:

"[Prezident Marvel Studios Kevin Feige] se chtěl ujistit, že neztratíme jakýsi psychedelický aspekt 'Starlinovy-verze' (Jim Starlin, tvůrce Thanose, pozn. redakce), ve které lidé cestují do nitra svých očních bulv a dějí se podobné věci. A tak jsme ve filmu měli postavu Living Tribunal." 

Living Tribunal je extrémně mocnou bytostí, jejímž úkolem je zajistit rovnováhu ve vesmíru a bez ohledu na to, že si Thanos myslel, že se jí snaží dosáhnout, naopak ji narušoval.

SOUVISEJÍCÍ: TOP 10: NEJMOCNĚJŠÍ POSTAVY OD MARVELU - LIVING TRIBUNAL

Postava byla do děje zakomponována tak, že Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) poslal vědomí Thanose napříč vesmírem. Nejdříve by bylo zavalen těly svých obětí a poté by se Thanos ocitl se před Living Tribunalem. Ten by rozhodl, že je Thanos vinný.

Nakonec ale bylo rozhodnuto, že Living Tribunal ještě představen nebude, protože by to mohlo být pro publikum matoucí, například proto, že by ve srovnání s ním Thanos nepůsobil zase tak mocně a tím pádem by už nevypadal jako velké nebezpečí pro galaxii.

Ale třeba se téhle postavy v budoucnu dočkáme, i když konkrétní plány zatím nejsou.

Zdroj: ComicBook

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat