Thor: Love and Thunder - Kdo přesvědčil představitelku nového Thora k návratu?

Co bylo potřeba k tomu, aby Natalie Portman kývla na návrat.

Čtvrtý film Thor bude, to už pár dnů víme. Ponese podtitul Love and Thunder a překvapením je, že se dočkáme Natalie Portman jako Jane Foster, která se po vzoru komiksu ujme role nového Thora. 

Jak asi víte, Natalie byla k vidění v prvních dvou dílech Thora, ale následně už jsme se jí nedočkali. To se v Love and Thunder změní a prezident Marvel Studios Kevin Feige prozradil, kdo přesvědčil herečku k návratu. Nejdříve se ale rozpovídal o tom, proč se filmaři rozhodli zadaptovat (alespoň částečně) komiksy The Mighty Thor:

"Milujeme tento příběh, je to jeden z nejlepších aktuálních komiksů. [Režisér Taika Waititi] si ho proletěl a přečetl, když natáčel Ragnarok. A myslím si, že právě tehdy souhlasil s návratem a natočením dalšího Thora, nicméně pronesl něco ve stylu, 'Jak to uděláme...?' Je to opravdu velký film, jehož součástí bude mnoho elementů. To je jeho důležitá součást. Navrhl nám to a my jsme byli určitě pro. Byli jsme z toho nadšení. Jsme v kontaktu s Natalie. Je součástí naší MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce) rodiny a tak jsme ji seznámili s Taikou. Stačila jedna schůzka a ona souhlasila, že to udělá."

Víme, že spolupráci s Taikou si herci velmi chválí. Je prý hodně vtipný a díky němu je na place velmi  příjemná atmosféra. A navíc, pokud navrhl Natalie, že se bude moci ujmout Mjolniru a stát se novým Thorem, pak to byl určitě hodně přesvědčivý argument. 

Film by měl mít premiéru 6. listopadu 2020.

Zdroj: CNN
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat