Tvůrce Avengers schytal neoprávněnou kritiku kvůli Tonymu Starkovi a režisér Thor si zase rýpl do diváka, kterému se nelíbil Ragnarok

Komiksové střípky.

Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.) je velkým miláčkem publika. A někteří diváci ho zřejmě "žerou" až moc. O tom se přesvědčil Joe Russo, spolurežisér posledních dvou dílů Kapitána Ameriky a Avengers. Po internetu začalo kolovat jeho vyjádření (ale jak se ukázalo, bylo vymyšlené, Joe něco takového nikdy neřekl), které vyvolalo velké pobouření:

"Budu upřímný. Když jsem slyšel, že Tony Stark prohlásil 'miliardář, playboy, filantrop' v prvních Avengers, ihned jsem se rozhodl, že bude velkou obětí v Endgame. Vím, že je mnohými milován. Ale mnou ne. Musel jít."

Znáte internetové uživatele, spousta z nich se neobtěžuje tím, zjišťoval, zda jde o reálné vyjádření a tak se na hlavu Joea snesla kritika ze všech stran.

Na oficiálním twitterovém účtu bratří Russoových se v reakci na to objevil status, který ukazuje, že si Joe s internetovou "buzerací" hlavu neláme:

"Aby bylo jasno, tohle vyjádření je naprosto falešné. Je očividně falešné a naprosto šílené. Popravdě jsem chtěl, aby Tony zemřel už v Občanské válce... .#killtonystark#thetruthisout @RobertDowneyJr"

A provokovat se nebojí ani režisér Thor: Ragnarok (2017) a chystaného filmu Thor: Love and Thunder (premiéra 6. listopadu 2019) Taika Waititi.

SOUVISEJÍCÍ: CO ZATÍM BYLO ODHALENO O THOR: LOVE AND THUNDER?

Uživatel Twitteru Kevin Rodriguez napsal:

"Taika Waititi pro mě zničil Thor Ragnarok. Je příliš komediální. Doufejme, že to samé neudělá s Thor: Love and Thunder"

Taika mu odpověděl:

"Předem se omlouvám..."

Nadhled v případě Ragnaroku některým lidem nesedl, ale faktem je, že vydělal nejvíc ze všech sólovek Thora, takže je jasné, že tenhle přístup se většině diváků líbí.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat