Avengers: Endgame - Film se nedávno stal nejvýdělečnějším projektem a teď má na kontě další rekord

Endgame pokračuje v krasojízdě.

Nedávno se Avengers: Endgame (2019) povedlo to, v co Marvel a Disney hodně doufaly. Endgame překonala v případě tržeb Avatara (2009) a stala se tak nejvýdělečnějším filmem všech dob. Marvel si sice trochu pomohl tím, že čtvrté Avengers uvedl do kin znovu v "rozšířené" verzi (nového materiálu bylo poskrovnu), ale to "nikdo" neřeší, hlavní je, že mají Avengers: Endgame na kontě úctyhodnou částku více než 2,79 miliardy dolarů.

Ale tím to samozřejmě nekončí, společnost Fandango zabývající se prodejem lístků do kina oznámila, že na její streamovací platformě FandangoNOW mají Avengers: Endgame vůbec nejvyšší předprodeje.

A jen pro zajímavost, 42 % předprodejů se týká verze s rozlišením 4k, což je mimochodem také rekord. Fandové očividně chtějí vidět velkolepou marvelovku v co nejlepší kvalitě.

My si ale zatím budeme muset počkat, v USA je film k dispozici od 29. července, u nás budou DVD a BR disky k dispozici od 4. září, kdy se dočkáme digitální verze ještě oznámeno nebylo (nebo možná bylo, ale mně se to nepovedlo zjistit, takže pokud vám ano, napište to do komentářů).

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat