Marvel prý hledá transsexuální herečku a představitelka Sif chce vytvořit pár s Valkýrou

Komiksové střípky.

Už delší dobu Marvel dodržuje svůj slib o tom, že jeho filmy nabídnout rozmanitější postavy. Měli jsme tu tak sólovku superhrdiny tmavé pleti nebo první ženskou marvelovku. A tím to rozhodně nekončí. V týmovce Eternals bude k vidění první homosexuální superhrdina a v Thor: Love and Thunder (premiéra 6. listopadu 2021) pak bude naplno odhaleno, co víme z komiksů a to, že je Valkýra (Tessa Thompson) bisexuální.

I když naznačeno to bylo už v Avengers: Endgame (2019), kdy Valkýra prozradila, že by se nebránila královně, která by s ní vládla Novému Asgardu.

Má tu jednu dobrovolnici. Je jí Jaimie Alexander, která ztvárňuje bojovnici Lady Sif. Ta bohužel chyběla jak v Thor: Ragnarok (2017), tak v Endgame, ale samozřejmě je tu šance, že by se mohla objevit v Love and Thunder.

A Jaimie na Twitteru naznačila, že by si velmi ráda zahrála královnu Nového Asgardu, která by vládla po boku Valkýry.

Není to rozhodně vyloučeno, v minulosti marvelovští tvůrci prozradili, že by Sif rádi viděli zpět a herečka dotočila seriál Blindspot, takže čas má...

Mimochodem, když už jsme u té rozmanitosti, tak se objevila informace (Marvel se k nim zatím nevyjádřil), že pro nejmenovaný projekt ze čtvrté fáze Marvelovského filmového universa hledá transsexuální herečku ve věku 20 až 40 let jakéhokoliv etnika.

Není jasné, koho by měl ztvárnit, ale mluví se například o je jediné výraznější transsexuální ženě z marvelovských komiksů Seře, která byla původně andělem.

Někdo mluví také o tom, že by transsexuální herečka mohla dostat na starost právě královnu Nového Asgardu, ale to jsou jen dohady.

Zdroj: CBM
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat